tuinontwerp

puur buiten gaat graag aan de slag met de vertaling van uw wensen naar een tuinontwerp binnen de beschreven ontwerpvisie. Dat kan een tuinontwerp zijn voor een volledige nieuwe of bestaande tuin maar ook een plan voor een al dan niet gedeeltelijke renovatie van een oudere, bestaande tuin.

beplantingsplan

Omdat een goed en natuurlijk tuinontwerp staat of valt met de juiste beplanting omvat een puur buiten tuinontwerp in principe altijd ook een compleet beplantingsplan. Bij dit beplantingsplan ontvangt u uitgebreide informatie over de gekozen beplanting. Deze informatie bevat o.a. de Latijnse en Nederlandse plantnamen, de bloeitijden, bloem- en/of bladkleuren en aandachtspunten en onderhoudsinformatie.

en meer…

Behalve het ontwerpwerk kan puur buiten u ook ondersteunen in de communicatie met bedrijven die de uitvoering van het ontwerp voor hun rekening kunnen nemen.

Wanneer u besluit het ontwerp (deels) zelf uit te voeren, kan puur buiten u op verschillende manieren hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld door het maken van een stappenplan of door het leveren van de gekozen beplanting conform het ontworpen beplantingsplan. Het voordeel van dit laatste is, dat u exact de planten krijgt uit het beplantingsplan. En als een gekozen plant onverhoopt niet leverbaar is, ontvangt u een vervangende soort die aan de juiste specificaties voldoet.

Ook wanneer u een enkele tuinontwerpvraag heeft, kunt u bij puur buiten terecht. Of dat nu dat ene stukje kleurloze border betreft of dat u uw bestaande tuin wilt verduurzamen. Schroom niet, maar stel gerust uw vraag!