Nadat uw tuinontwerpvraag gesteld is en voor mij duidelijk is, kom ik (indien mogelijk) bij u thuis voor een vrijblijvend eerste gesprek. Ik maak dan graag kennis met u, ontdek hoe u woont en leeft en bespreek met u uw tuinwensen en vragen.

Wanneer we samen tot de conclusie komen dat uw tuinwensen en de werkwijze en ontwerpvisie van puur buiten bij elkaar passen, nemen we de volgende stap: u ontvangt een schriftelijke offerte waarin o.a. uw opdracht omschreven wordt en een prijsopgave wordt gedaan.

Gunt u puur buiten uw opdracht, dan ga ik graag voor u aan de slag. Er wordt eerst ten minste één conceptontwerp gemaakt. Deze wordt aan u gepresenteerd en met u besproken. Uw eventuele opmerkingen worden verwerkt in een definitief ontwerp. Hierna kan dan, indien van toepassing, het beplantingsplan worden gemaakt.

Het definitieve ontwerp en/of het beplantingsplan worden tenslotte aan u gepresenteerd. Hierna kunt u, al dan niet met verdere medewerking van puur buiten, aan de slag! Op weg naar een levende tuin, die past bij u en uw persoonlijke wensen.