puur buiten… dat zijn tuinplannen-op-maat waarbij de wensen van de opdrachtgever, duurzaamheid en respect voor onze natuur hand in hand gaan.

puur buiten… dat zijn tuinen en andere buitenruimtes, die leven en be-leven. Waar ruimte is voor kleine en grote natuur. Waar u thuis komt na een lange werkdag en rust vindt om te ontspannen. Waar een tuinklus geen werken is maar plezier en nieuwe energie geeft.

puur buiten… dat ben ik, Cora ten Brinke-Lindhout. Van jongs af aan al een bevlogen tuinierster en buitenliefhebber in hart en nieren. Wanneer ik met mijn natuurrubberen laarzen stevig in de klei sta, ben ik zielsgelukkig. Gezegend met een beeldend vermogen en een altijd aanwezig scheppend verlangen, waarin mijn ontwerpen voor puur-en-uniek ook z’n oorsprong vinden. Daarnaast ligt mijn kracht in het luisteren naar wensen van opdrachtgevers, het interpreteren daarvan en het zien van mogelijkheden en onmogelijkheden. Gecombineerd met verworven technische en theoretische kennis ontstaan er unieke, passende en persoonlijke tuinplannen.

Samen met u gaat puur buiten graag aan de slag om uw wensen te verbeelden naar een natuurlijke en levende tuin, die precies past bij wie u bent en hoe u in het leven staat. Een tuin die meerwaarde heeft, voor u en onze natuur!